Bringing together four diverse existing business units that had previously been located in various locations throughout the Sydney CBD, dwp|suters’ challenge was to design a cohesive, connected workplace that unifies the 580 strong workforce.

Designed for maximum flexibility to enable teams to join forces, the staff work areas are defined by home zones, supported by meeting rooms, collaboration spaces and utility zones arranged as a main street. BOLON Botanic Cilia was the chosen flooring solution over 5 levels at this newly named organisation.

OBJECT:
LOCATION:
icare
New South Wales, Australia
AREA:
ARCHITECT:
7,500 m2
dwp|suters
Download Project Details
Download
Request All Samples
OBJECT:
LOCATION:
icare
New South Wales, Australia
AREA:
ARCHITECT:
7,500 m2
dwp|suters
Download Project Details
Download
Request All Samples
  • icare, Australia - Gallery (1)
  • icare, Australia - Gallery (2)
  • icare, Australia - Gallery (3)